Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
ЈАВНО СТАМБЕНО ПРЕДУЗЕЋЕ „СТАН“

ПРОШИРЕЊЕ ПОСЛОВНИх АКТИВНОСТИ

Директорка ЈСП „Стан“ Љиљана Јовановић, на крају ове календарске године, изражава наду да су били добар сервис свим својим корисницима и да су у најкраћем року одговорили на све њихове захтеве, што им је у предузећу најбитније. Најпоноснији су на пројекат енергетске ефикасности у који је, ове године, град уложио 17 милиона динара, а исто толико и станари.
- Урадили смо десет заиста репрезентативних објеката, који не само што штеде енергију, него и улепшавају град. Такође смо се трудили да и у овим тешким временима одвојима и за културу, па смо привели крају трећу фазу радова на објекту Библиотеке. Преуређивали смо и Дуњића кућу и тиме се постарали да нешто што нам је остављено у наслеђе и ми оставимо у наслеђе како приличи, каже директорка.
Планови за наредну годину су велики и подразумевају доста новина у раду овог јавног предузећа. Пре свега, град ће давати 50 одсто средстава за енергетску ефикасност индивидуалних објеката, под истим условима, уколико су власници прикључени на Топлану или се греју на гас. Јовановићева наводи да је град за ову намену определио 10 милона динара, а да се заинтересовани могу јавити у „Стан“ већ од 1. јануара.
- Проширујемо наше пословне активности. Потрудићемо се да не будемо више само сервис на објектима за одржавање заједничких инсталација. За све радове у становима наши корисници моћи ће да нам се обрате. Ми ћемо изабрати најповољније понуђаче, вршићемо надзор, постојаће временски оквир за извођење радова, а рачун за услугу ће стићи са редовним рачуном. Тамо где цифре буду веће, моћи ће да буде постигнут и договор о плаћању на више месечних рата, објашњава директорка.
На последњем заседању Скупштине града одлучено је да ЈСП „Стан“ буде носилац пословних активности за обједињену наплату. Грађани ће све рачуне добијати на једном и постојаће више места у граду где ће моћи да га плате.
Директорка је захвална запосленима у предузећу, којих је, истиче, јако мало а веома много труда улажу. Такође је посебно захвална председницима скупштина станара за које каже да су последњи волонтери и да без њих много тога не би добро функционисало.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa