Инфо

5. фебруар 2015.5. феб 2015.
НОВЕ УСЛУГЕ ЈСП “СТАН“

ПОМОЋ ПРИ СВИМ РАДОВИМА

Након великог броја разговора и састанака са председницима кућних савета на територији града, ЈСП “Стан“ проширио је спектар својих услуга. Власници станова, кућа и пословних простора моћи ће комплетно да реновирају своје објекте посредством овог јавног предузећа.
Директорка ЈСП “Стан“ Љиљана Јовановић истакла је да ће они одабрати најповољније понуђаче за сваку врсту посла која буде била потребна њиховим садашњим и будућим корисницима. Понудом су обухваћене све услуге, од ситних молерских и фарбарских радова, преко керамичарских и водоинсталатерских па до зидарских и промене столарије, као и постављање паркета и ламината.
-Довољно је да нас заинтересовани контактирају. Ми ћемо урадити премере и предрачун, ако дође до сагласности ми вршимо и контролу и надзор радова, а дајемо и гаранцију на радове. Зависно од висине рачуна, договорићемо се да ли ће плаћање бити у више рата или одједном. Ако је власник објекта наш корисник од раније, рачун ће му стићи уз онај за редовно одржавање зграде. За све друге склапаће се посебни уговори за конкретан посао, објашњава директорка.
Постојаће могућност плаћања на чак 12 месечних рата. Такође је могућ и договор чијим ће се материјалом радити. Тренутно је у току јавна набавка за избор најповољнијег понуђача за замену столарије и ово је једина услуга коју ЈСП “Стан“ још није у могућности да обавља, али ће и то ускоро бити. Директорка наводи да ће цене бити ниже него иначе када позовете мајстора.
Град Шабац је јединствен у Србији по томе што субвенционише са 50 одсто изолацију објеката колективног становања. Ове године и објекти индивидуалног становања биће укључени у програм повећања енергетске ефикасности.
-Први пут ове године успели смо да у градском буџету одвојимо средства и за енергетску ефикасност објеката индивидуалног становања. Услов је да су прикључени на “Топлану“ или на гас, каже Љиљана Јовановић.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa