Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
САОПШТЕЊЕ НОВЕ СРБИЈЕ

НАПАД НА ОБЕЛЕЖЈА СТРАНКЕ

На Сретење Господње, у ноћи између 15. и 16. фебруара, непозната лица разбила су таблу са натписом Нова Србија, на улазу у просторије наше странке, у Господар Јевремовој 13 у центру Шапца. Иначе, у последњих годину дана са зграде у којој је седиште градског одбора НС скинуте су и поцепане или запаљене 4 заставе наше странке, а табла која је на Сретење полупана је 5. коју смо морали да постављамо јер су све претходне доживеле исту судбину. Оно што је занимљиво јесте да су се сви ови напади на наше просторије дешавали на велике православне празнике, Бадњи дан и Божић, Васкрс и славу Нове Србије, Св. Симеона Мироточивог.
Уопште не улазећи у то да ли се ово дешава због нашег упорног инсистирања да се заустави ненаменско и расипничко понашање градских власти, бескрајно и ничим изазвано повећање намета на нас грађане овог града или због нашег доследно родољубивог и традиционалистичког става, истичемо да смо више него задовољни што су ово једини аргументи које наши политички противници имају.
Наши правни заступници ће поднети кривичну пријаву против НН лица Полицијској управи у Шапцу, са захтевом да се овај чин политичког насиља расветли и даљи напади на нашу имовину зауставе.
Градски одбор НС Шабац, Божидар Кk

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa