Инфо

22. април 2010.22. апр 2010.
РАУЦХ КОНСТАНТНО УЛАЖЕ У СРБИЈУ

ЗА ТРИ ГОДИНЕ 20 МИЛИОНА ЕВРА

Министар трговине и услуга др Слободан Милосављевић отворио је протеклог понедељка нову производну линију у Рауцх фабрици сокова у Коцељеви.
Поводом почетка рада линије за пуњење паковања од две литре у фабрици је одржана конференција за новинаре на којој су осим министра били присутни генерални менаџер Рауцх Сербиа Хеинз Деи-Мицхеи, менаџер Перица Алексић, представник амбасаде Аустрије у Србији као и председници шабачке и коцељевачке општине Милош Милошевић и Верољуб Матић
Од 2006. године, након куповине коцељевачке фабрике “Воћар“, уследила су константна улагања у производњу.
- Након куповине фабрика је комплетно реновирана а од 2007. у Србији је инвестирано око 20 милиона евра - рекао је на конференцији генерални менаџер Рауцх Сербиа Хеинз Деи-Мицхеи.
Поред нове линије за пуњење паковања од две литре у коцељевачкој фабрици постоји један погон за ПЕТ боце као и два за тетра пак амбалажу.
Линија, која је прошлог понедељка пуштена у рад, за сат времена може да запакује шест хиљада дволитарки, што значи да само уз коришћење новог погона из Рауцх фабрике у Коцељеви дневно може изаћи 240 хиљада литара сокова, нектара или освежавајућих безалкохолних пића. То је количина за чији превоз је потребно 11 транспортних камиона.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa