Инфо

5. март 2015.5. мар 2015.
САЈАМ ПРИВРЕДЕ У ВАЉЕВУ

ПРОМОЦИЈА ДОМАЋЕ ПРОИЗВОДЊЕ

Највећа привредна сајамска манифестација у западној Србији ““ 12. САЈАМ ПРИВРЕДЕ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ „СПРЕГ 2015“, одржаће се од 1. до 3. априла у Ваљеву
На изложбеном простору од око 3.000 квадратних метара Омни Центра очекује се учешће преко две стотине излагача из Србије и Републике Српске. Сајам у Ваљеву је неспецијализован, а излагачи су представници различитих привредних грана и локалних самоуправа.
Циљ ваљевског регионалног сајма је промоција домаће производње, па ће примарну улогу имати производне делатности са око 80% удела у излагачком делу.
У оквиру пропратног програма сајма, који ове године подржава и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД), биће организовано неколико дешавања на тему развоја пољопривреде, географског порекла производа и сертификације. Предвиђено је да се одржи и састанак представника 40 локалних самоуправа Србије и БиХ на тему међусобне економске и друге сарадње.
Као подстицај запошљавању, трећег дана сајма, у сарадњи са Националном службом запошљавања Ваљево, биће организован традиционални пролећни сајам запошљавања.
Извршни организатор сајма је Агенција Гатти из Ваљева, суорганизатори су Домаћи трговачки ланац, компанија Еуропром из Ваљева и Град Ваљево.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa