Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
АЛЕКСАНДРА УБОВИЋ У СТУДИЈУ “ЛОТОС“ У ШАПЦУ

ПОСТАНИТЕ И ОСТАНИТЕ ЗАУВЕК ВИТКИ

У недељу са почетком од 17 часова у Студију “Лотос“ Шапчанима ће бити представљена књига “Постаните и останите заувек витки“ ауторке Александре Убовић, професорке француског језика, ХYЛ тренера и лифе цоацха. Улаз на промоцију је слободан.
Како је наведено у сижеу реч је о књизи која обрађује један од највећих изазова савременог човека ““ вишак килограма. Одговара на питања шта је то због чега се враћамо прекомерној килажи и како заувек решити проблем.
- За разлику од савета који у фокусу имају смањење уноса калорија, редуковане оброке и физичку активност, ауторка ове књиге нас води на једно потпуно ново путовање, путовање до извора тачније до места на ком је настао заокрет који нас је навео до тога да прекомерна тежина постане нешто са чим се свакодневно мучимо и решавамо, некада са мање, некада са више успеха, али никад трајно.
Зашто је то тако? Зато што се сваки досадашњи рецепт заснивао на површинском приступу отклањања спољних манифестација. Међутим, то не доноси трајно решење, јер испод свега што се види на површини, унутар нас је један бескрајан свет који жели да га приметимо.
Овај јединствен програм мршављења, самооткривања самоприхватања ће вас научити менталним вештинама које су вам заиста потребне за постизање и одржавање ваше идеалне тежине, доброг здравља и свеукупног благостања ““ истакнуто је између осталог у кратком приказу књиге.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa