Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
„НАТИНА“ ШКОЛА И ХУМАНИТАРНО УДРУЖЕЊЕ „АНА“ ОБРАДОВАЛИ ПОРОДИЦУ ФАФУЛИЋ

ПОКЛОНИ СА ЉУБАВЉУ

После низа акција ОШ „Ната Јеличић“ и Хуманитарног удружења „Ана“ породица Фафулић из Обреновца добила је у понедељак још један поклон. На кућну адресу пристигла је бела техника у виду шпорета на дрва, фрижидера и телевизора.
- ОШ „Ната Јеличић“ поред своје основне делатности, образовања и васпитања деце, води рачуна и о својим ученицима који су угрожени. То је једна од породица која је тренутно најугроженија и ми смо је помогли са много средстава. Учествовали су сви ученици из школе. Прикупили су новац, а ученици из Продуженог боравка су направили представу. Сав новац је прослеђен породици за куповину основних ствари за живот. Цео колектив је учествовао у овоме. Изузетно смо срећни и поносни што смо колико-толико помогли овој четворочланој породици ““ рекао је учитељ Веско Исаиловић.
Захвалност на учешћу у акцији и на доприносу да се породица Фафулић осећа срећно, задовољно и охрабрено изразила је и председница ХУ „Ана“ Весна Милекић која је са великом радошћу уручила преко потребне ствари.
- Овом акцијом прикупили смо довољно средстава да им обезбедимо елементарне услове за живот. Показали смо да удруженим снагама можемо да дамо велики допринос и да променимо нечији живот, да га учинимо лепшим и бољим. Срушили смо једну заблуду која влада у нашем друштву а то је да хуманитарним радом могу да се баве само људи који су и сами богати или су славни или можда припадају некој политичкој партији. Хуманитарним радом могу да се баве сви који имају племените идеје, који су свесни да треба да дају учешћа у овом друштву и који заиста воле људе такве какви јесу. Искористићу ову прилику да позовем све људе добре воље који су заинтересовани да се баве хуманитарним радом и који размишљају на исти начин да нам се придруже и да заједничким снагама будемо покретачка сила која ће ово друштво у којем живимо учинити много лепшим и бољим ““ додала је Весна Милекић.
Добродошлицу доброчинитељима показала је и самохрана мајка троје деце Азра Фафулић истакавши да јој све до сада урађено много значи.
- Захвална сам Весни и свима који су организовали све ово да улепшају живот мојој деци. Пошто смо ми из Обреновца дошли овде уписала сам их школу „Ната Јеличић“. Много ми је драго што се неко нашао да им помогне. Највише ми значе шпорет и фрижидер. Били су ми неопходни јер сам имала неки шпорет у распаду. Ово је сада све добродошло ““ рекла је Азра.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa