Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: РЕЧ НОВИХ ЧЕЛНИХ ЉУДИ

РАД И РЕД

Нова гарнитура челних људи општине Владимирци решена је да уведе одговоран рад и беспрекоран ред, тврде и председник СО Миленко Арсић и заменик председника општине Милорад Милинковић.
Арсић долази из редова ДСС и децидирано истиче.
- Трећи пут смо у позицији да чинимо власт у општини и уз рејтинг који смо изградили надамо се да ћемо општину извести из ћорсокака у који га је увела претходна власт. Биће уведени ред а рад се подразумева тако да је надамо се искрено бољи живот пред житељима општине. Ближи смо и власти на нивоу републике пошто смо на истој таласној дужини. Запећемо из петних жила тако да иако нисмо спремни на велика обећања што и није наш стил верујемо у тежак али посао који ће дати бољитак. Посао креће и нећемо ни час изгубити јер касни се много, вели Арсић.
Милорад Милинковић кадар је СНС и дели мишљење уз додатак.
- Све речено се подразумева али ми морамо схватити да је све у нашим рукама. Наравно никако са старим навикама, биће реда и рада како приличи ономе ко је посустао као што су били они пре нас. Што се пак републике тиче надамо се да ћемо им бити блиски идејама и резултатима и да помоћ неће изостати иако се ,понављам, уздамо у свој рад, закључује Милинковић.
А први резултати се очекују ускоро.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa