Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ НАРОДНЕ КУХИЊЕ НА ЛЕТЊИКОВЦУ У ТОКУ

МОДЕРАН ОБЈЕКАТ ДО КРАЈА АПРИЛА

Заменик градоначелника Шапца Немања Пајић прошле среде, 18. марта, обишао градилиште на Летњиковцу где су у току радови на изградњи објекта за припрему оброка за Народну кухињу. Захваљујући пројекту Одељења за друштвене делатности већи део финансијских средстава обезбеђен је посредством невладине организације „Хоусинг центер“ док је град узео учешће са двадесет пет одсто.
- Изградњом овог објекта повећава се безбедност у припремању оброка за Народну кухињу и побољшавају услови рада за запослене Предшколске установе „Наше дете“ који су ангажовани на овим пословима. Желим да похвалим и њихово досадашње пожртвовање јер ни у тешким условима није било прекида у овом послу. На овај начин стварају се услови да се несметано припреми 1.100 оброка за материјално најугроженије према којима град показује солидарност и одговорност - рекао је заменик градоначелника Немања Пајић.
Завршетак радова планиран је до краја априла када ће Предшколска установа „Наше дете“ добити модеран и савремен објекат са око триста квадрата расположивог простора.
- Предшколска установа „Наше дете“ је јако задовољна што ће се овај пројекат привести крају тако да ћемо ми у будуће време радити у далеко безбеднијим, квалитетнијим и бољим условима рада ““ додала је директорка Марица Вулетић.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa