Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
ДВЕРИ

ПРИТИСАК СНС НА СТАНОВНИКЕ МАЈУРА

Поводом некоректности у изборном процесу за Савет МЗ Мајур, Српски покрет Двери јавности се обраћа саопштењем чланова покрета настањених у том месту. Део њих био је изложен директној тортури активиста СНС наводи члан повереништва и кандидат за члана МЗ Славиша Симић.
Поштовани суграђани, становници Мајура, грађани Шапца, дужан сам да у име правде и основних моралних начела изразим лични протест и протест покрета Двери Шабац због притисака активиста СНС на многе Мајурце. Ових дана сте могли чути и видети да се пише и говори о притисцима СНС да се за њих гласа на изборима за Савет месне заједнице Мајур.
На сам дан гласања у раним јутарњим часовима, пре девет сати, лично сам био присутан са својим родитељима када је група од 3 члана СНС дошла да убеђује моју рођену баку Вукосаву Симић да гласа за њих. Њима уопште није сметало што је моја бака, позади куће држећи мотику у рукама окопавала башту. Ту ама баш исту мотику она углавном држи у рукама и иначе преко године када год може радећи у надници заједно са осталим пензионерима из комшилука. Сви они заједно, од раног пролећа до касне јесени када год се укаже прилика обрађују разне и многе њиве од Белотића, Богатића до Мајура. Наравно нико од њих не обрађује те њиве из хира, беса или жеље за личном разонодом или из хобија већ из потребе да побољшају своју егзистенцију и опстанак зарађујући додатни новац.
Важно је да су вредни активисти похитали чак до баште моје бабе до струкова и леја младог лука, парадајза, краставаца, бораније.....па вредна је Вука чим је све то засадила и обрадила, мада замало да јој све то ови вредни активисти СНС погазе ногама убеђујући је да пође са њима.
На њихов позив да пође са њима, да ће је они колима повести, она је одговорила да има своју децу која ће је повести и одвести. На све то, у присуству својих родитеља, пришао сам им и рекао „па добро ако неће да пође баба Вука, идем ја са вама“. Тада су и мени рекли да треба да гласам за СНС.
Овим и свим другим екипама СНС на терену у Мајуру, као и целом СНС, људи и њихови животни проблеми уопште нису битни. Важно је да се по стару баку од преко 70 година дође и у башту ако треба, само за глас... све за глас.... а после пензионери, мотике у руке па у њиве, СНС баш брига за вас.
Мени као једном од кандидата за Савет месне заједнице овакво понашање активиста СНС је испод границе доброг укуса.
Нама као покрету Двери ПОРОДИЦА је светиња и увек на првом месту. Овако грубо мешање у породичне односе било ког кандидата за Савет месне заједнице је недопустиво.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa