Инфо

18. јун 2015.18. јун 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ - ТАЛЕНТИ ЗА УЗОР

НЕВЕНА ПОНОС ВЛАДИМИРАЦА

Невена Атић из Скупљена, рођена 28.03.1999. године у Шапцу, најстарија дете (од њих троје), ученица Шабачке гимназије, општи смер.
Бивша ученица Основне школе „Жика Поповић“ Владимирци, ђак генерације 2014. у Владимирцима и носилац Вукове дипломе. У Владимирцима од битних такмичења и освојених награда 2013. године Републичко такмичење у Београду из географије у оквиру Регионалног центра за таленте и освојено 3. место, 2014. године Републичко такмичење у Београду из Српског језика и књижевности и освојено 2. место, 2015. године „Књижевна олимпијада“ организована у Карловачкој гимназији у Сремским Карловцима, републичко такмичење на нивоу средњих школа и освојено 3. место.
На крају школске 2014/2015. године, одличан успех у гимназији са вероватно једном четворком из историје. Сматра да ни та четворка не би била четворка да у току полугодишта, март месец, није била одсутна из школе 4 недеље због великих богиња и прехладе.
Вредна, радна, самостална. Ради лакшег учења и мањег губљења времена, не путује већ станује, одвојена од породице у Шапцу. Тренутно је у добром одељењу, њих 30, од тога више од пола одличних ученика (17) врло добрих 11 и добрих 2 ученика. Недовољних оцена нема.
Воли да чита, море и путовања. Тренутно је у Паризу у посети код тетке двадесетак дана, а после тога море до краја јула. Прави, заслужени одмор. Невена Атић, понос Владимираца.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa