Инфо

18. јун 2015.18. јун 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ - НОВА КОАЛИЦИЈА НА ЧЕЛУ ОПШТИНЕ

МИЛИНКОВИЋ ПРЕДСЕДНИК

Четврта редовна седница донела је по речима помоћника председника општине Рада Ковачевића нову коалицију која је боље решење од оне са СПС и даће видније резултате у краћем року. Већ се захуктало у обећано а след догађаја је по његовим речима био логичан.
- Уз консултације са Извршним одбором СНС и општинским одбором а на иницијативу групе која се одвојила од Демократске странке те уз наше коалиционе партнере добили смо ново руководство, вично раду али и агилније у реализацији обећања која воде у бољитак, убеђен је Ковачевић и појашњава ко ће водити тим који мора брзо напред.
- Председник општине је из редова СНС Милорад Милинковић, његов заменик из редова ДСС Миленко Арсић док је председник СО из редова групе грађана Владица Марковић. Нови челни човек Дирекције за пољопривреду је из редова групе грађана Дејан Нешић а Дирекцију за путеве и изградњу водиће Слободан Живковић док је моја маленкост вазда на терену помоћник председника општине. Убеђени смо да је ово тим који добија а и одобравања стижу са свих страна. Све за Владимирце, појашњава Ковачевић.
Потез по многима очекиван наишао је одобравање а резултат се мери временом које показује обиље активности који су попут базена ту да освеже и увере да су промене неопходне увек када има бољег решења, додао је наш саговорник.
Највише резултата даје уз огроман рад Дирекција за путеве и изградњу која насипа сеоске путеве и крпи ударне рупе асфалтом. Ту је и посао који је понајвише одмакао копање канала а који су грађани здушно поздравили што веле у локалној самоуправи доноси и жесток наставак радова али и бројне послове али прво по народној скочи па реци хоп истичу намеру нове владајуће коалиције у периоду који долази.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa