Инфо

3. јун 2010.3. јун 2010.
ЗА „ГЛАС ПОДРИЊА“ ГОВОРИ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ КОМЕДИЈЕ: ЉУБОМИР УБАВКИЋ ““ ПЕНДУЛА

БАШ СИ ТИ, УБАВКИЋУ, ПЕНДУЛА

Ако је музика храна, свирајте још... Дајте ми преобиље, да презасићена разболи се глад и тако умрем, речи су које је записао Шекспир, а на отварању фестивала “Јоаким Вујић“ у Шапцу, цитирао легенда српске комедије, Љубомир Убавкић ““ Пендула
Када сте отварали фестивал, цитирали сте Шекспира и звучали помало носталгично, што уопште не личи на Вас, с обзиром да сте у сећању публике остали упамћени по комедијама.
- Волим тај монолог, проверено је добро пролазио свуда. А, то што има мало сете у њему...па, добро! Овде је било доста мојих колега и баш сам носталгичан вечерас. После представе Шабачког позоришта, ја сам срећан што видим овакав кадар, задовољство је гледати их, представа је дивна. Шабац је увек имао добро позориште, Анета и Жуле су најбољи глумачки тандем у Србији. Како да се не разнежим када видим тако нешто?
Шапчани Вас памте и по једном наступу у предграђу Летњиковац, приликом једне радне акције, када сте причали причу о Сујки у коју сте били заљубљени и Вашем комшији. Памтите ли Ви то?
Драго ми је да се млади људи, као Ви интересују за такве ствари. Ја сам сада срећан, успели сте још више да ме развеселите. Људи то памте, па како да ја заборавим?

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa