Инфо

2. јул 2015.2. јул 2015.
НОВО РУКОВОДСТВО СПС ОДРЖАЛО САСТАНАК

ОДБОРНИЦИ МОГУ ДА СЕ ВРАТЕ

Нови руководилац Градског одбора СПС Шабац проф. др Мирко Керкез одржао је састанак са руководством ове градске организације у проширеном саставу и том приликом присутне упознао са новонасталом ситуацијом, представио циљеве и задатке који се налазе пред социјалистима Шапца, како у организационом тако и у припреми за предстојеће локалне изборе.
-Са првог састанка носим утисак да су чланови Градског одбора показали јединство и спремност да раде на јачању странке у Шапцу. Они су изнели и низ примедби на рад смењеног председника, али и сугестије како да се побољша рад партије у овој градској организацији и остваре резултати који се очекују од социјалиста Шапца. Наш циљ је да на следећим локалним изборима СПС у Шапцу освоји преко 20 одсто гласова, рекао је том приликом проф. др Мирко Керкез и додао да позива све одборнике који су напустили странку и у градској Скупштини формирали групу грађана да се врате у СПС, јер за њих и даље има места у Партији.
На састанку је изабран и нови секретар Извршног одбора ове градске организације Маја Милићевић.
Са социјалистима Шапца поред Керкеза разговарали су чланови Главног одбора и народни посланици СПС проф. др Жарко Обрадовић и Ћорђе Чабаркапа.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa