Инфо

9. јул 2015.9. јул 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Српска Народна Партија

Српска Народна Партија ће у наредном периоду радити на стварању услова да Шабац, попут Златибора, добије своју канцеларију за сарадњу са Русијом чији ће задатак бити да промовише извозне, туристичке и инвестиционе потенцијале мачванског краја на руском тржишту. Део смо пољопривредне регије са великим потенцијалом за раст и Шабац као њен административни и привредни центар има велику шансу да повећа извоз пољопривредних производа на тржиште Русије, без царина, али и привуче инвеститоре.
Зато је Канцеларија, као званична државна институција потребна Шапцу како би привредници и пољопривредници организованије наступили на тржишту Русије и повезали се са институцијама и организацијама у Русији ради повећања извоза.
Села и пољопривредна газдинства су претходних година препуштена себи самима и боре се за голи опстанак. Мрежа канала за наводњавање, ако и још постоји, запуштена је, али зато на адресе пољопривредника редовно стижу рачуни за одводњавање земљишта.
СНП сматра да су тренутна средства предвиђена Буџетом Града Шапца за пољопривреду премала за развој аграра који својим потенцијалом представља највећу развојну шансу читавог Мачванског округа. С тим у вези, највећа пажња у наредном периоду биће посвећена борби за побољшање услова за развој пољопривреде.
Српска Народна Партија , Поверени

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa