Инфо

9. јул 2015.9. јул 2015.
ШАБАЧКЕ ЗАНАТЛИЈЕ ДАНАС НА ОСНИВАЧКОЈ СКУПШТИНИ

ДОБРОДОШЛИ СУ СВИ КРЕАТИВЦИ

Иако је Оснивачка скупштина шабачких занатлија окупљених око Базара „Старих и уметничких заната“ требала да се реализује прошлог четвртка због велике заинтересованости одложена је за вечерас у 20 часова у некадашњем кафићу „Енигма“, данас „Моон Сессион Цлуб“, у Улици Владе Јовановића.
На претходном састанку предочене су све одреднице Оснивачког статута а разговарало се и о имену Удружења које би окупило не само шабачке занатлије већ и све креативце различитих занимања.
Позив за све оне који желе да приступе овом Удружењу и даље важи јер, како су истакли, „Креативна индустрија“ је, како је радно име Удружења, нестраначко Удружење грађана за неговање традиције и старих уметничких заната, изградњу услова за развој социјалне правде и новог културног модела одговорног друштва у којем постоји једнака шанса у будућности за сваког. Такође то је организација за иницирање, стимулисање, стварање, организовање, координирање, подржавање и реализовање свих акција које доприносе креативном изражавању кроз креирање садржаја из области старих уметничких заната, економском оснаживању жена, унапређењу и побољшању квалитета живота, развоја волонтеризма и слично.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa