Инфо

6. август 2015.6. авг 2015.
У ОРГАНИЗАЦИЈИ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ И МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

ПРЕДВОРИЦА РЕАЛИЗОВАН КУЛТУРНО-СПОРТСКИ ВИКЕНД

Настављајући са реализацијом пројекта „Унапређење младих на селу“ прошлог викенда у сарадњи са Месном заједницом Предворица реализован је културно-спортски викенд. Осам екипа из Жабара, Вучевице, Миокуса, Мишара и Предворице одазвало се на учешће у Великом ноћном турниру који је почео прошлог петка, а завршио у недељу увече са журком како за учеснике тако и за посетиоце којих је било у већем броју.
- Победила је екипа из Миокуса. Задовољни смо одзивом како екипа тако и посетилаца. Све је прошло без иједног инцидента, а задовољство учесника и навијача било је очигледно ““ изјавио је организатор испред МЗ Предворица Немања Танасић.
Турнир у Предворици, по речима директорке Канцеларије за младе града Шапца Наиле Мехмедовић, доказ је да се раде добре ствари када су у питању млади са сеоског подручја.
- Драго нам је што се млади јављају из свих месних заједница. Надамо се да ћемо имати до краја августа још турнира. Задовољни смо пројектом и његовим утицајем на младе. Уједно је показао њихову ангажованост, као и то да све што замисле могу да остваре заједно са нама - изјавила је Наила Мехмедовић.
Да ће тако највероватније и бити у наредном периоду потврђује и турнир одржан протеклог уторка на Мишару.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa