Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – 6. КОЛО

Преокретом до победе

ФК „Липолист“ – ФК „Раднички шабачки“ 1:3 (1:2)
Претило је да време поквари комплетан угођај на једном од најбољих терена у Окржној лиги, али домаћи тим Липолиста, као и гости из Шапца нису остали дужни присутнима. Два тима су приредила одличан меч, виђена су четири гола, а бодови заслужено стижу у Шабац.
Иницијативу је од старта имао „Раднички“. Направљено је више тактичких промена после два меча без тријумфа, што је на крају дало резултат. Ипак, први погађају домаћи. Божанић фантастично, из слободног ударца погађа доњи леви угао за 1:0. Радост Липолиста трајала је кратко јер је убрзо Александар Пантић завршио одличну тимску акцију Шапчана за 1:1. Потпуни преокрет догодио се већ у првом делу, а нови организован напад Радничког, у гол је претворио Страхиња Петровић, 2:1.
Није другачије изгледало ни у другом делу. „Раднички“ је нападао, „Липолист вребао шансу из контранапада. Но, све дилеме око победника разрешио је Јевтић за коначних 3:1.
Други најстарији шабачки фудбалски клуб тренутно има 10 бодова, три мање од водећег двојца Мачве 2005 и Хајдук Станка, а у наредном колу дочекује Дрину из Љубовије.
С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa