Инфо

24. јун 2010.24. јун 2010.
МИРОСЛАВА САВКОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ИНВАЛИДА РАДА ШАБАЦ

СВЕ ВИШЕ ПОСЛОВА

На недавно одржаној изборној Скупштини Општинске организације инвалида рада Мирослава Савковић је по други пут изабрана за председника организације. Предлог је стигао из свих месних организација
У протекле четири године активности, садржаји, препознавање потреба и проблема чланства, ублажавање и решавање истих, биле су теме на изборним састанцима у 21-ој месној организацији у периоду од фебруара до априла ове године. Рад стручне службе добро је оцењен, а идеје, ангажовање, хумани однос, спремност за тимски рад, јавност у том раду, подршка Градске управе, СИР-а Србије и Министарства за рад и социјалну политику допринели су да досадашњи рад буде препорука за још један мандатни период, до 2014. године.
Наша организација је сваке године све бројнија и чланови очекују да се њихови проблеми бар препознају, ако не могу сви да се реше. То су: битно нарушено здравствено стање, економска угроженост, нерешено стамбено питање, губитак посла, немогућност радног ангажовања, дискриминација у односу на оне који ниси инвалиди, непризнавање права на преосталу радну способност, укидање права на 2. и 3. категорију инвалидности, каже Мирослав на почетку разговора за „Глас Подриња“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa