Инфо

22. октобар 2015.22. окт 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОСЛОВИ СУСТИЖУ ЈЕДАН ДРУГИ

БЕЉИНУ ШКОЛА, ЈАЛОВИКУ АСФАЛТ

У општини Владимирци кише су омеле ток радова али по тврдњи челника речено ће бити испуњено. Најпре када је у питању нова школа у Бељину а потом и значајан посао у асфалтирању у селу Јаловик, кажу председник општине Милорад Милинковић и помоћник Раде Ковачевић.
- Школа ће у следећих пар недеља добити свечано издање и од полугодишта бити школарцима на располагању. Битно је да селима дамо пун значај и да младе оставимо на селу. Ово је један од путева а следе и други, каже председник општине Милинковић и додаје.
- Ми наравно бринемо о младима јер на њима свет остаје, али ни за корак не остављамо иза остале активности. До краја ту су избори па ће се видети колико смо се показали достојним да наставимо започето у шта истински не сумњамо, јер све смо испунили или каснили, али не нашом вољом уз наслеђе које нам је све компликовало, сумира урађено председник општине.
У свом стилу помоћник Раде Ковачевић истиче да је баласт наслеђеног велики, и да се свакодневно сусрећу са изазовима али да нема оног који их је успорио. У томе им помажу максимално коалициони партнери.
- Молимо само за стрпљење и све ће бити у реду. У првом плану је у активностима Дирекције за путеве асфалтирање деониоце у селу Јаловик познатијем као Банића раскршће, али није то једино што радимо. Посипамо путеве каменом и многе друге послове. Коче нас али смо истрајни захваљујући људима попут Топаловића из ВП “Сава” и републичким институцијама, те нашем посланику Влади Милошевићу и нашем уиграном тиму. Дани одмичу а ми смо све јачи, додаје Ковачевић.
Уз наду да ће добити довољно времена да реализују и капиталне послове моле само за стрпљење, јер време је омело пуно али недовољно да се у владајућу коалицију посумња, тврди Ковачевић.
Само у назнакама Ковачевић истиче посао свих послова. Пројекат баре у Вукошићу биће у детаљима ускоро, а то је прича која ће потопити све неверне Томе, презадовољан је Ковачевић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa