Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
ПАТРИОТСКИ БЛОК ПРОТИВ ПРОДАЈЕ ТЕЛЕКОМА

ОРГАНИЗОВАН ОДЛАЗАК У БЕОГРАД

Прошлог петка Српски покрет Двери и Градски одбор Демократске странке Србије организовали су акцију прикупљања потписа против продаје “Телекома”. Ове две патриотске организације противе се приватизацији стратешки важног државног предузећа. Више стотина грађана дало је подршку овој акцији чија је завршница планирана за 11. новембар када ће у Београду бити одржан протесни скуп.
-Позивамо грађане Шапца, који се противе приватизацији “Телекома”, не само симпатизере и чланове наших странака, да се у среду у 8:30 часова окупе испред хотела “Слобода” одакле ће бити организован бесплатан одлазак. Ово није само протест против непотребне приватизације већ и протест за очување Србије. Претходни режими успели су да распродају све што је било важно Србији и што је било од стратешког значаја. Последњи покушај угрожавања Србије је продаја “Телекома”, рекао је Милош Живковић, члан Повереништва Двери, који је навео и да је ово прва званична акција странке Двери, јер су прошле недеље уписани у регистар политчких организација.
Председник Градског одбора ДСС др Александар Павловић истакао је да је ова странка доследна у својој политици и подсетио да су још 2010. године прикупили око 105.000 потписа грађана да би спречили продају “Телекома”.
-Уколико би “Телеком” био продат штета би била вишеструка. Износ који би се добио том приликом, ова фирма заради за две године. Поред тога, “Телеком” пуни трећину буџета Републике Србије, а велики број породица живи захваљујући послу у њему, навео је Павловић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa