Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРОСЛАВЉЕНА КРСНА СЛАВА СНС

СВЕТА ПЕТКА ПА НАСТАВАК РАДОВА

Како доликује уз лична средства и помоћ донатора којима се сви захваљују обележена је Крсна слава Света Петка која је била предах од бројних послова а у жељи, по речима помоћника председника општине Владимирци Рада Ковачевића, да се општина из скоро безнадежног стања постави на здраве ноге.
- Преко 150 званица од симпатизера и привредника те гостију из других странака увеличало је топао дух дружења али само као предах од бројних послова. Обећавамо грађанима да ће после следећих избора бити рад и интензивнији да се подигне посрнула општина. Ми наравно следимо пут председника странке Александра Вучића који нам је дао смернице којима треба ићи. Увек смо имали бољитак општине у првом плану па и током славе из својих џепова и помоћ донатора обележавајући заштитницу СНС пред обимне послове, каже Ковачевић.
Челни човек општине Милорад Милинковић истиче рад Дирекције за путеве која и даље извлачи камен на путне правце, а колико то средства дозволе намерни смо асфалтирати 700 до 1.000 метара пута Скупљен-Кујавица. До краја месеца биће завршена у потпуности и школа у Бељину што најављује радни и искрај године коју смо провели у силном раду. Ојачавају се насипи у Прову али и прилази њивама да живот мештана буде квалитетнији, баш како смо и обећали, каже председник општине.
Ту су и капитални захвати које треба стрпљиво дочекати, кажу челници општине уз наду да ће бити слуха надлежних министарстава у пуној мери јер то су далекосежни потези и обимни послови о којима ће грађани на време бити обавештени.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa