Инфо

8. јул 2010.8. јул 2010.
СПОР ОКО ПРОСТОРИЈА ИЗМЕЂУ ПОФК “ЛЕТЊИКОВЦА“ И МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ “ЛЕТЊИКОВАЦ“

НИЧИЈА ЗЕМЉА

ПОФК“ЛЕТЊИКОВАЦ“ је саградио спорни објекат далеке 1984. године. Проблем је кулминирао у протеклих неколико месеци, када је Месна заједница “Летњиковац“ затражила од Зорана Михаиловића ““ Лоле да се исели из просторија клуба. Након што је председник ПОФК “Летњиковац“ донео у редакцију “Гласа“ телеграм, где је, као пошиљалац, назначено Градско веће града Шапца, а као прималац Зоран Михаиловић и у коме се захтева да се он, лично, исели из зграде Месне заједнице “Летњиковац“, кренули смо трагом тог телеграма
Прво смо установили да такав захтев никад није био на дневном реду Градског већа, нити га је Градско веће икад упутило Зорану Михаиловићу.
СПОРНИ ТЕЛЕГРАМ
Овде се намеће питање: Да ли са слањем оваквог телеграма у име Градског већа Шапца нема неке везе члан Градског већа Среја Радовановић, који је на скорашњим изборима за МЗ“Летњиковац“, додуше поновљеним, победио главног конкурента Зорана Михаиловића?
Али да се не бавимо организацијом рада Градског већа града Шапца, коме је, и на основу чега омогућено да га заступа. Имају они који су за то више него добро плаћени. Да се позабавимо суштином проблема.
Поводом овога дописа прво смо контактирали представнике МЗ“Летњиковац“, тачније речено Зорана Мишића потпредседника.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa