Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – 15. КОЛО

ЛукиЋ за миран сан

ФК „Раднички шабачки“ – ФК „Младост“ (ПП) 2:0 (0:0)
Три везана тријумфа у завршници јесење полусезоне, донела су миран и ушушкан сан фудбалерима, стручном штабу, управи и навијачима Радничког. Шапчани су се приближили врху, оставили слабије игре иза себе и без притиска и оптерећања улазе у зиму.
Нагло захлађење и тежак терен утицалу су на квалитет игре Радничког и Младости, али и поред тога, оба тима су имали своје прилике. Бодове у Шапцу оставио је нападач, искусни, Вукашин Лукић, головима у другом полувремену. Други део игре понудио је знатно више од првог. Већ на почетку, низ кратких пасова на средини терена и проигравање Лукића, који без проблема решава ситуацију 1 на 1. Недуго потом, „Раднички“ је водио 2:0. Из слободног ударца са око 22, 23 метра, Лукић шутира неодбрањиво. Имали су прилике и Фриц, Којић, Савић за домаће, односно Ковачевић за госте, али промене није било.
„Раднички“ је пети са 25 бодова, а у последњем овогодишњем колу, нису славили ни „Дрина“ ни „Мачва“, те нову 2016. годину, на врху дочекује екипа из Љубовије са 32 бода, док Богатинци имају један мање. Првенство се наставља у марту.
С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa