Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

БЕСПОТРЕБНИ ЦИНИЗАМ

Зелени Србије: Председник општине Богатић није дорастао мандату који му је поверен
Непријатно смо изненађени начином на који власт полемише са Зеленима Србије и принуђени смо да одговоримо. Политички цинизам који је исказан показује да председник није дорастао мадату који му је поверен. За оне који нису информисани, желимо да истакнемо да је власт у Богатићу добила велику већину гласова и подршку грађана да решава нагомилане проблеме, а за то има овлашћења и буџет који су јој грађани поверили. Зелени Србије општински одбор Богатић су са друге стране све своје акције заснивали на доброј вољи чланова и симпатизера. Уредили смо више школских дворишта и јавних површина као савесни грађани, кроз нашу акцију “Дрво је извор живота” (школска дворишта у Салашу Црнобарском, Очагама, Црној Бари, Бадовинцима, Глоговцу и центар села у Узвећу), и том приликом засадили преко 300 садница, иако је то посао јавних предузећа који за то добијају новац нас грађана. Можемо само да поставимо питање, Ненаду Бесеровцу, зашто општина Богатић не ради на сређивању и пошумљавању општине, и зашто је дозволила да се дрвеће које су грађани засадили на јавној површини осуши? Шта раде јавна предузећа?
Када је у питању проблем са водом у школама, желимо још једном да истакнемо јер је очигледно да није било довољно јасно:Председниче општине Богатић Зелени Србије су Вам упутили ИНИЦИЈАТИВУ за решавање проблема са пијаћом водом у школама. Проблеми се излажу да би се решили. У тој иницијативи навели смо и предлоге решења и то и краткорочне и дугорочне мере. Да сте иницијативу прочитали, видели бисте да је она иде у корист грађана. Срамотно је да се сада одговорност пребацује на друге, који су у више наврата обавештавали надлежне о проблему.“
Уместо што је општина издвојила новац за интервју са господином Бесеровцем могла је да уложи у санирање неког од тих нагомиланих еколошких проблема, „које сви виде“ као што председник општине истиче. И поред тога што су проблеми нагомилани и што их „сви виде“, само 2% буџета општине издвојен је за решавање тих проблема.
Позивамо грађане да дају свој глас Зеленима Србије, да би решили нагомилане проблеме, јер они за које су гласали само траже изговоре и баве се политиком за коју смо веровали да је остала иза нас!
Председник Општинског одбора Зе&

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa