Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ РУРАЛНОГ РАЗВОЈА

СУШАРЕ ЧЕКАЈУ ПРИЈАВЕ

Пријављивање за пројекат “Рурални развој након поплава“ трајаће од 4. до 19. фебруара. Циљ пројекта је смањење сиромаштва руралне популације погођене поплавама за најмање 100 малих пољопривредних газдинстава у Шапцу. Изабраним корисницима на располагању ће бити четири мобилне сушаре за воће, поврће и зачинско биље, које ће моћи да користе бесплатно.
Услови су: да имају боравиште или пребивалиште на територији Шапца, да домаћинство има бар два радно способна члана, више од 0,5 хектара обрадиве површине у власништву или закупу и минимум 20 ари засада воћа или поврћа.
Образац пријаве може да се преузме у месним канцеларијама, код градског повереника и у просторијама Дирекције за пољопривреду. Пријаве са пратећом документацијом достављају се у Дирекцију за пољопривреду.
Пројекат спровде имплементациони партнери: аустријски АСБО, Иницијатива за развој и сарадњу са градом Шапцем и Дирекцијом за пољопривреду. Финансијери пројекта су Аустријска развојна агенција, град Шабац и имплементациони партнери.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa