Инфо

28. јануар 2016.28. јан 2016.
ИНИЦИЈАТИВА СЕЛО-ГРАД НА ИЗБОРИМА УЗ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

ПРЕД ШАПЧАНИМА РЕФЕРЕНДУМ

Иницијатива Село-Град настала је пре две године. У Скупштини града их заступају три одборника која се нису пронашла у странкама на чијим листама су изабрани. До сада су се највише борили против тешког положаја пољопривредних произвођача. На предстојећим изборима даће подршку градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу.
-Наши наступи у локалном парламенту, наша саопштења, многобројне акције, решавање проблема наших суграђана посебно на селу, учинили су нас препознатљивим и утемељеним на политичкој мапи града Шапца.
Иницијатива Село - град формирана је да траје дуго и није створена од избора до избора. Ми смо локални покрет и наравно да смо спремни за наредне локалне изборе али на биралишта нећемо сами, јер сам сигуран да ће наши суграђани референдумски гласати између градоначелника Шапца Небојше Зеленовића и странке која ће се крити иза премијера Вучића. Иницијатива Село-Град ће бити на листи коју ће предводити градоначелник Небојша Зеленовић. Сигуран сам у добар изборни резултат и да ће Шапчани препознати наше напоре да од Шапца направимо модеран европски град, истиче председник Иницијативе Село ““ град Салко Карадаревић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa