28. januar 2016.28. jan 2016.
INICIJATIVA SELO-GRAD NA IZBORIMA UZ GRADONAČELNIKA

PRED ŠAPČANIMA REFERENDUM

Inicijativa Selo-Grad nastala je pre dve godine. U Skupštini grada ih zastupaju tri odbornika koja se nisu pronašla u strankama na čijim listama su izabrani. Do sada su se najviše borili protiv teškog položaja poljoprivrednih proizvođača. Na predstojećim izborima daće podršku gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću.
-Naši nastupi u lokalnom parlamentu, naša saopštenja, mnogobrojne akcije, rešavanje problema naših sugrađana posebno na selu, učinili su nas prepoznatljivim i utemeljenim na političkoj mapi grada Šapca.
Inicijativa Selo - grad formirana je da traje dugo i nije stvorena od izbora do izbora. Mi smo lokalni pokret i naravno da smo spremni za naredne lokalne izbore ali na birališta nećemo sami, jer sam siguran da će naši sugrađani referendumski glasati između gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića i stranke koja će se kriti iza premijera Vučića. Inicijativa Selo-Grad će biti na listi koju će predvoditi gradonačelnik Nebojša Zelenović. Siguran sam u dobar izborni rezultat i da će Šapčani prepoznati naše napore da od Šapca napravimo moderan evropski grad, ističe predsednik Inicijative Selo ““ grad Salko Karadarević.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa