Инфо

11. фебруар 2016.11. феб 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА У ПОСЕТИ УСПЕШНИМ ФИРМАМА

„ТОМСИН“ ПРИМЕР УСПЕХА

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић прошле среде посетио је фирму „Томсин“, регионалног лидера у снабдевању пољопривредних произвођача свом неопходном робом
Историја фирме „Томсин“ почела је пре 25 година. Током четврт века рада ово предузеће постало је регионални лидер у велепродаји и малопродаји робе намењене пољопривредницима, која укључује средства за заштиту биља, вештачка ђубрива, сточну храну и алате и опрему. Пословнице „Томсина“ налазе се на подручју Шапца, Ваљева, Коцељеве и Срема.
- Почели смо као мало фирма, а преданим радом достигли смо тренутни ниво. Поштовање купаца је кључно у овом послу, јер да не постоји њихово поверење, не би било ни наше фирме. У наредном периоду планирамо да отворимо још неколико објеката, те очекујемо да се и број радника, којих тренутно има 75, повећа, рекла је Драгана Симић, директор набавке и продаје у фирми „Томсин“.
Стручна служба предузећа на терену даје савете пољопривредним произвођачима.
- Пољопривредницима можемо да обезбедимо све што им је потребно, односно да комплетну услугу добију на једном месту. Такав пристип подразумева и стручно саветовање произвођача. Највећу помоћ пружамо саветима у вези са коришћењем пестицида, јер су они најкомпликованији у производном делу. Наши теренски агрономи већ осам година саветима поспешују пољопривредну производњу овог краја, рекао је Милан Теодорчевић, шеф Стручне службе овог предузећа.
„Томсин“ је прошле среде посетио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је нагласио да је ова породична фирма пример за све оне који желе да успеју у послу.
- Суштину пословања у нашем граду чине породичне фирме као што је „Томсин“. Са њеним представницима сам разговарао о плановима за наредни период, који подразумевају и ширење, надам се у Северозападној радној зони. Овакви примери успешног пословања могу да буду мотивација младим људима да покрену сопствени бизнис, рекао је градоначелник Шапца.
Отварање нових објеката и ширење тржишног утицаја приоритети су „Томсина“ у наредном периоду. Како би остварили циљеве, ослањаће се на жеље и потребе произвођача, што је, према њиховом мишљењу, кључни елемент за успешно пословање.
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa