Инфо

18. фебруар 2016.18. феб 2016.
УСПЕШАН НАСТУП ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЉУБОВИЈА НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

АКЦЕНАТ НА РЕГАТИ

На 38. Међународном сајму туризма учешће је узело 1.150 излагача из 55 земаља а сајам је посетило више од 70.000 посетилаца. И ове године свој штанд на сајму имала је Туристичка организација Љубовије. Највеће интересовање посетилаца било за Дринску регату, а велику пажњу посетиоци су поклонили и сеоском и верском туризму Азбуковице. На 38. Међународном сајму туризма у Београду, у петак, 19. фебруара представљене су „Духовне свечаности Азбуковице“, манифестација духовног и културног карактера коју организује Библиотека „Милован Глишић“.
- Духовне свечаности ће ове године бити организоване нешто раније, од 5.-15. септембра, док је лепше време, како би што већи део програмских садржаја могао да се организује на отвореном простору. Манифестација ће наставити да шири мисију повратка традиционалним вредностима као што су породица, брак, школа, љубав, светосавље...- истакао је Милојко Ивановић, директор Библиотеке „Милован Глишић“.
На штанду Туристичке организације Љубовије, промоцију „Духовних свечаности Азбуковице“ подржали су Влада Арсић, новинар и писац из Ваљева („Лопатање ђавола“, „Изгубљене у магли“, „Армагедон“), писац Славиша Павловић („Завет“), некадашњи спортски коментатор Радио Београда Миодраг Лукић и други.
- И ове године Туристичка организација Љубовије потрудила се да посетиоцима Сајма прикаже туризма што боље туристичку понуду општине Љубовија као и њене потенцијале. Велико интересовање владало је за нашу туристичку понуду, наравно највише за Дринску регату. По први пут на Сајму смо представили манифестацију «Духовне свечаности Азбуковице» за коју се надам да ће као и Гастро фест и Дринска регата постати традиционална- изјавила је Маријана Петаковић директор Туристичке организације Љубовија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa