Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШЕ ““ 15. КОЛО

Лакши тренинг

РК “Металопластика“ ““ РК “Железничар 1949“ 35:19 (20:10)
Хала “Зорка“. Гледалаца 700. Судије: Тривковић и Милосављевић (оба Бешка). Делегат: Милосављевић (Земун). Седмерци: Металопластика 1 (1), Железничар 2 (2); Искључења: Металопластика 4, Железничар 2 минута.
РК МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 7, Миловановић 4, Голубовић, Стевановић, Кажић, Мариновић 4, Остојић 5, Алексић, Марковић 1, Арсић, Ђукић 1, Јездимировић 1, Митровић (кап) 4, Илић 7, Ивановић 1, Петровић. Тренер: Вуковић
РК ЖЕЛЕЗНИЧАР: Стојановић, Милановић 2, Цветковић, Милутиновић 3, Подвински, Виријевић, Мађар (кап) 3, Лазић, Павловић 6, Петровић, Миленковић 1, Станојић, Басарић, Матић 3, Анисијевић 1. Тренер: Бокић.
Иако још нејасног статуса, нишки „Железничар“ и даље игра Супер лигу. Младој екипи ненедостаје ентузијазма, али против Металопластике то је довољно тек за десетак минута равноправне утакмице. Капитен, Мађар, успео је у два наврата да доведе свој тим у вођство, али је од старта било јасно да је само питање времена када ће Шапчани створити предност. Негде око десетог минута, искусни Драгићевић полако трасира пут ка новој убедљивој победи, а уз чврсту одбрану и констранапади доносе лако поентирање. Дебитовао је и Голубовић, разиграли се Остојић, Илић, Марковић. Већ на полувремену, Шапчани имају двоцифрену предност 20:10, а ништа другачије не доноси ни друго полувреме. Сви са клупе добијају шансу, а предност и даље расте. Коначних плус 16 јесте убедљиво, али и реално.
Како се и очекивали, овом победом „Металопластика“ је на корак од плеј офа, а потврда може бит гостовање у Костолцу у наредном колу.
Одржана редовна годишња скупштина
Рукометни клуб „Металопластика“ одржао је редовну годишњу скупштину. На заседању није било значајнијих одлиука. Чланови су усвојили извештај о такмичарској сезони 2014/2015. и 2015/2016. и раду школе рукомета РК „Металопластика“. Посебно су апострофирани нови пласман у „Челенџ куп“ изборен претходне сезоне, али и добри резултати школе рукомета и такмичење другог и трећег тима у лигашким такмичењима прошле сезоне, односно другог тима ове.
Усвојен је и финансијски извештај за 2015. годину. Неопходне комисије и Надзорни одбор о којима се говорило у понедељак, биће комплетирани у наредних месец дана, што је одређено као рок у коме ће бити одржана изборна скупштина клуба за те позиције.
Д. Благојевић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa