Инфо

24. март 2016.24. мар 2016.
РАДОВИ НА ПУТЕВИМА:

УСКОРО БЕЗ УДАРНИХ РУПА

Крпљење ударних рупа на територији града Шапца је у току. Радови у граду су почели непосредно пред поплаве, али су због временских услова прекинути. Сада су настављени, а јуче је почело и попуњавање рупа на локалним путевима у селима.
-На територији града ради се класичном технологијом , опсецање рупа и ручно асфалтирање, док се у селима ради на нов начин, машински, тзв. пачер, и то иде доста брже. Преко врућег асфалта, да се не би лепио, се посипа ризла и то ће се утабати. Крај радова се очекује у првој половини маја, ако временски услови буду повољни, објашњава директор Дирекције за путеве Миодраг Филиповић.
План дирекције за ову годину је и поправка неасфалтираних локалних путева, али и сређивање појединих градских улица, као и радови на некатегорисаним путевима на сеоском подручју. Ново рухо добиће Трг ђачког батаљона, Карађорђева улица и Сремска. Филиповић наводи да су уговорени радови на 10 километара некатегорисаних путева у месним заједницама Поцерски Метковић, Метлић, Синошевић, Грушић, Десић и Бојић.
М.М.

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa