Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
Истакнути војно - политиЧки коментатор испред СНС гостовао у Крупњу

ЛАЗАНСКИ У КРУПЊУ

Перспектива Крупња у будућности. Знање и искуство уградити у развој општине. Бољи живот за све грађане Рађевине
У организацији Општинског одбора Српске напредне странке у Крупњу, у великој сали Библиотеке „Политика“, по први пут је гостовао прослављени српски писац, новинар и војнополитички коментатор Мирослав Лазански који је као нестраначка личност представио свој политички ангажман у СНС са циљем и намером да уради неке добре и лепе ствари за Србију.
Своје дугогодишње искуство и знање Лазански жели да угради у бољи живот Србије, причао је о свом животу, искуствима, политичкој ситуацији у земљи и свету, режиму Слободана Милошевића и првим демократским изборима у Србији. Крупањ је према речима Лазанског веома лепо место које има добре услове за развој спортског и сеоског туризма. У разговору са публиком прихватио је предлог да постане амбасадор Крупња када СНС у овом месту дође на власт.
Лазански је у Карловцу завршио основну школу, у Требињу средњу а у Загребу је завршио правни факултет. Као новинар је писао за тамошње листове Полет, Вјесник, Данас и Старт. Године 1991. је прешао у Београд и почео да пише за дневни лист Политика. Осим тога, писао је и за листове Политика експрес, НИН, Вечерње новости, загребачки „Старт“, Катимерини, Диамонд њееклy и Сецуритариан. Написао је седам књига и аутор је десетак телевизијских серијала. Извештавао је из ратова у Авганистану, Бејруту, Чеченији, Заиру, Либану, из ирачко-иранског сукоба, током операције Пустињска олуја, за време рата у Босни и Херцеговини, Словенији, Косову и Метохији, Либији...
Д. Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa