Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
УСКОРО НОВА КЛАНИЦА У ШАПЦУ

СЛАВИЈА У ЗОНИ

У оквиру редовних посета успешним шабачким фирмама, градоначелник Небојша Зеленовић посетио је градилиште у Северозападној индустријској зони, где фабрика за прераду меса “Славија“ гради нови објекат површине 1.160 квадратних метара. Како је рекао Раде Тодоровић, власник „Славије“, у плану је да се до краја августа отвори нова кланица у којој ће посао добити 20 радника. Тодоровић је истакао добру сарадњу са Градском управом, а на првом месту ефикасну администрацију која му је омогућила да убрзо после куповине парцеле у јануару, почне изградњу објекта.
- Циљ нам је да производи који изађу из наше кланице буду високог квалитета. Производићемо неколико врста аутентичних прерађевина, са ценама доступним просечном грађанину. Ово је шабачка фирма која жели да суграђанима понуди најквалитетније производе. Сматрам да је перспектива нашег краја у малим и средњим предузећима, јер су они покретачи привреде, указао је Тодоровић.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је напоменуо да је за развој привреде једног града важно да долазе страни инвеститори, али да он увек подржава сваку активност која подстиче развој домаћих фирми и привредника.
- То што је 20 домаћих фирми одлучило да купи земљиште и започне радове у Северозападној радној зони, показује да наши привредници имају поверења у свој град. Сви ми тежимо да се у нашем Шапцу живи боље од свог рада. Нико са стране нам неће донети посао ни нова радна места, за њих се морамо изборити ми сама, у нашем Шапцу. Захвалан сам домаћим привредницима што омогућавају да се нови људи запосле, а да Шабац постане боље место за живот, нагласио је градоначелник Зеленовић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa