Инфо

2. септембар 2010.2. сеп 2010.
МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА ЈЕВРЕМОВА У ШАПЦУ

НОВА АМБУЛАНТА

На подручју града Шапца укупно је 32 амбуланте, од чега 28 сеоских и четири градске
Свечаним пресецањем врпце, градоначелник Шапца Милош Милошевић прошлог петка отворио је здравствену амбуланту у МЗ „Јевремова“ у Шапцу. За изградњу и опремање објекта из градског буџета издвојено је седам милиона динара.
- Овако разуђена мрежа здравствених амбуланти пружа могућност грађанима за квалитетно лечење. У претходне три године, од када је локална самоуправа преузела управљачка права над Домом здравља, у објекте и опрему уложено је око 130 милиона динара, што је омогућило не само значајан помак у квалитету лечења пацијената, већ је обезбедило далеко боље услове за рад медицинског особља. Само у овој години, за примарну здравствену заштиту у буџету града намењено је 32 милиона динара - за реконструкцију објеката 20 и опрему 12 милиона динара, истакао је градоначелник Милошевић.
Прим. др Весна Ђурић, директорка Дома здравља Шабац, подсећа да је МЗ „Јевремова“, са шест хиљада становника, једна од већих у граду, а да су пацијентима до сада пружане услуге у неусловном простору зграде месне заједнице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa