Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ОВАН
Лепо сте приметили ““ не треба да се промени опозиција, већ власт. Питање за звезде је ко онда да победи власт? Можда та иста власт? Није то немогуће. Колико пута је Демокртска странка победила саму себе? Колико је партија настало из те партије, па је сада на нејаким плећима? То ће кад, тад да се деси и овима. Ко зна, можда, онај што примењује мезо терапије и има проблема са говором буде једном најнапреднији Србин. Народ, у међувремену, може да се нада да ће се и опозиција опаметити, ако и не промени.
БИК
У Србији се каже “Што јужније, то тужније“. То баш и није тачно, али ви се доле или сурдукнете, или проведете ко боси по трњу. Да ли је тамо чудна вода, или има нечега у ваздуху, остаће вечита енигма. Изгледа да је на југу, најјача опозиција, али гле чуда. Нису то они жути, бивши, или незгодни десничари, већ у највећем броју, ваши коалициони партнери ““ црвени. Сви они да се удруже, ипак, не могу вам ништа, али ви у Босилеграду налетесте на препреку. Није вам пријатно било ни у Врању, а о Сурдулици да и не говоримо. Други пут, пуна борбена опрема, па на југ.
БЛИЗАНЦИ
Предизборна кампања је идеална прилика да обећате оно што и сами знате да не можете да испуните. Пси лају, избори пролазе. Какво црно враћање плата и пензија на старо, ако се вратите у Немањину. Па, зар онај силни Кркобабић не рече ако победи неко други, а не он, пензија неће ни бити. Како да вратите нешто чега нема. Можете да подигнете и дупло, али дупло од ништа и даље је ништа. Само ви обећавајте, па када се једног миленијума вратите у Немањину, која тада можда буде јужни крак Београд на води, нешто и испуните.
РАК
Те хоће да вас подрже, те неће, ко ће то знати. Углавном, на крају се Влада Србије смиловала и одлучила да вас подржи за председника света. А, било је да неће. Шта ће сада да се деси, видећемо, али биће да сте се сви заиграли. И ви што упорно инсистирате да будете председник света, а и Влада што је преломила да стане иза свог “чеда“ који би да се овајди са још једном цуцлом. Звезде кажу да су одлучили да вас подрже тек када су схватли да немате шансе. Нама се чини да ће у тој трци по први пут победи жена, и то Бугарка.
ЛАВ
Е, то је прави државни удар, са којим сте ви суочени. Оно наше, наспрам вашег, није ни “ударчић“. Савет звезда: Под хитно да ангажујта мајстора за спречавање државног удара, господина ДЈВ. Он све зна, шта и како. Злата вредан савет, ако вас позове, обавезно се јавите. Овај наш се није јавио када га је “цимнуо“ и за мало белај. Уз њега, биће вам потребна и његова новина, ТВ Пинк, и два, три Пајтића, полицијски синдикат, и то је то. И још нешто, никао немојте да идете у Кину. Никако.
ДЕВИЦА
Ви боље да пишете хороскоп, него што министрујете. Откуд знате кога и колико премијер воли. Нисте ли можда психијатар коме се на канабету поверио поменути, па сада ви величате лик и дело. Ако јесте, није по Хипократовој заклетви да такве ствари износите у јавност. Не може ЈЕДАН ЧОВЕК, ма ко то био, да подједнако воли све људе. Није он њима, отац, или не дај боже, мајка, па да су му сва деца иста. И још нешто, ако он све воли подједнако, да ли сви ти њега воле исто. Куку онда вама и оном Небојши што се јављао у емисије. Зар нисте ви првак у изјављивању љубави. Размислите мало о томе.
ВАГА
Тешко ћете стићи до Хрватске када не можете ни на Косово равно. Мада, ви се увек добро снађете. Овога пута, мобилне технологије су се потрудиле да барем гласом будете на Косову, када не можете стасом.
ШКОРПИЈА
Шта је потребно директору једног од пет највећих српских предузећа, да качи страначке транспаренте на ограду приватне фирме. Па, мало ли је што сте шмајсерима терали рударе да на слободан дан долазе на митинг, него још и да се свађате са тамо неком женом, која је, како рекосте, ружна. Има ли тамо неких лепих, амбициозних, младих кадрова попут оних омладинаца из СПС који певају, да то закаче, него морате ви. Дубок ваздух да узмете и да мало предахнете. Шта год да урадите, оне милиметре и секунде не можете да превазиђете.
СТРЕЛАЦ
Вама је све мало, и стално би још и још. Полако, застаните мало, уживајте у пролећу, у свој овој лепоти око вас. Путина сте угњездили у музеј, а ми смо имали прилику да уживо видимо једног Путина, бог те пита којег, али видесмо. Ми ћемо тешко до Сава град, али ни вам неће бити лако да направите Морава град. Немојте да трошите време и енергију и да спајате Јагодину, Ћуприју и Парћин. Држите се ви музеја и зооврта.
ЈАРАЦ
Ни вама није лако у овој кампањи. Мангупи у сопственим редовима ће вам доћи главе, не буквално, више фигуративно, онако министарски. Проблем је што немате петљу да ту песму отпевате на глас, већ онако нечујно, у себи. Миљацка вам иде од руке, али ова никако. Зато имате омладину. У комбинацији са трубачима, па још испред Арене, некоме је то мелем за уши, нпр. навијачима црно-белих. Више једите банане, добре су за глас. Можда и пропевате.
ВОДОЛИЈА
Доказали сте да не постоји препрека која ће вас спречити да истрчите на изборни терен. Где неко не би потурио ногу, ви сте име, и то какво. Заменили сте звонко, баршунасто, емотивно, у нешто мало, онако... Мењали сте име за надимак, и то је више него храбро. Потез вредан дивљења, али ефекат тога, за сада, неће довести до жељеног циља. Барем тако кажу звезде и истраживање јавног мнења.
РИБЕ
Није вам лако. Ударци са свих страна. После сваког примљеног, следи жестоко нервирање, а понекад и извињење. Певају вам ону чудну песму свуде где стигну, ваше узданице не бирају време и место да вам се додворе, а то оде скроз на неку другу страну да вам вероватно и образи помало поцрвене. Али, све то пада у воду када станете пред народ. Народ све зна и види, а уме и да награди и то како ““ сликом са све Светом Петком у пејсажу Хладичиног Хана и вашим насмејаним лицме. Са све целофаном.
ПС: У овом жОроскопу нисмо поменули Чедомира Јовановића, Зорану Михајловић, Бојана Пајтића, Вука Јеремића, председника Македоније Ђорђа Иванова, једног од Александра Вулина, Војислава Шешеља, директора РТБ Бор Благоја Спасковског, Драгана Марковића Палму, Ивицу Дачића, до јуче Борислава а од данас Борка Стефановића и Александра Вучића

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa