Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ЗАВРШЕНО АСФАЛТИРАЊЕ ДРУГОГ ДЕЛА ЈАЛАЧКЕ УЛИЦЕ

ИНВЕСТИЦИЈА ОД ТРИ И ПО МИЛИОНА

Вишедеценијски проблем са неодговарајућом инфраструктуром у Јалачкој улици решен је за четири месеца
Након децембарског асфалтирања првог дела Јалачке улице, прошле недеље на ред је дошло и уређење другог дела „Гргановог сокака“. Путна инфраструктура у овом делу насеља које припада Месној заједници „Шипурске ливаде“ санирана је након 40 година.
- Више деценија смо чекали на решење нашег проблема. Многи су долазили и обећавали, али ништа није урађено. Напокон смо успели прошле године да се договоримо са градоначелником Шапца Небојшом Зеленовићем, а он је своје обећање одржао, рекла је становница ове улице Станка Симић.
Задовољни су били и други житељи ове улице, попут Николе Павловића.
- Веома ме радује да се Градска управа и градоначелник баве и проблемима житеља периферних месних заједница. Надам се да је ово само почетак сарадње приградских месних заједница и града, рекао је Павловић.
Завршним радовима присуствовао је и градоначелник Шапца.
- Све улице у градским и приградским насељима морају имати основну инфраструктуру. Да подсетим да сам у децембру, када је асфалтиран први део улице, обећао да ће до пролећа бити уређен и други део. Захвалан сам мештанима овог насеља на сарадњи, јер без њих не би успели да до краја реализујемо овај посао. Испуњавамо обећање које смо дали пре неколико месеци и завршавамо други део Јалачке улице. Заједно можемо да учинимо Шабац уређенијим и лепшим местом за живот. У град неће доћи инвестиције ни велике фирме ако грађани у том граду нису задовољни. Задовољне људе, квалитетан живот и добро окружење прате велике инвестиције, навео је Зеленовић.
Комплетне радове на асфалтирању 250 метара Јалачке улице обавила је фирма „Савремена градња Думача 2.“
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa