Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
ВАТЕРПОЛО - ЧЕТВРТФИНАЛЕ ПЛЕЈ ОФА

Проклетство петераца

ВК “Шабац“ ““ ВК “Војводина“ 11:12 (2:1, 2:4, 3:2, 2:2, 2:3 (5м)
Градски базен. Гледалаца 900. Судије: Путниковић и Голијанин. Искључења: Шабац 10, Војводина 12.Петерци: Војводина 1(1).
ВК ШАБАЦ: Алексић, Петровић, Марковић, Пролић, Носовић 3, Ешкерт 1, Балакирев 3, Матовић 2, Укуманов 2, Лончарић, Шормаз, Тенжера, Поповић, Башић. Тренер: Николић.
ВК ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић, Шиман 1, Тубић, Тенебојм 1, Прекогачић 1, Гвозденовић 3, Ћатовић 2, Тркуља , Шулц 4, Марчета, Филиповић. Тренер: Цукић.
Поново петерци у четвртфиналу, нису донели срећу шабачким ватерполистима. Матовић и Балакирев били су прецизни са 5 метара, али идеје Носовића, Марковића и Ешкерта, прочитао је чувар мреже Новосађана, што им је донело изједначење у серији.
Могао је “Шабац“ до победу у регуларном делу, имао је периоде боље игре, предност у неколико наврата, напад за победу, али ударац Укуманова, у последњој секунди, зауставио је Виторовић. С“™ друге стране, могла је “пенал рулет“ да избегне и “Војводина“. Највише су пружили у другом периоду. У једномм тренутку било је 3:5, а пре поменутог напада домаћина, у последњим секундама, имали су две прилике, са играчем више, но више него расположен био је Поповић.
ВК „Војводина“ ““ ВК „Шабац“ 8:4 (1:0, 2:1, 3:1, 2:2)
Базен на Клиси. Гледалаца 300. Судије: Стефановић и Голијанин. Искључења: Војводина 7, Шабац 3.
ВК ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић, Шиман, Тенебојм 2, Прекогачић, Гвоздановић 1, Ћатовић 1, Тркуља, Шулц 1, Рогач 1, Марчета 2, Филиповић. Тренер: Цукић.
ВК ШАБАЦ: Алексић, Петровић 1, Марковић 1 Пролић 1, Носовић, Ешкерт, Балакирев, Матовић , Укуманов, Лончарић, Шормаз, Тенжера 1, Поповић, Бакић. Тренер: Николић.
Када се дође тако близу, али се не стигне, потребно је много више за опоравак од три дана. Нажалост, трећи меч није имао исход сличан првом. Новосађани су очигледно добили на самопоуздању после горе описаног меча. Деловали су сигурније и свежије. Нису значајно надиграли Шапчане. Успели су Шапчани да се врате од 1:3 до 3:3, међутим, серија 5:0 на истеку трећег и почетку четвртог периода, донела је победу Војводини.
- Ми смо премашили сва очекивања, имали смо сјајну сезону, али не можемо још неко време прежалити ове мечеве. Имали смо напад за победу у Шапцу, поново нам је срећа окренула леђа у пенал серији, штета. Честитамо Војводини. Верујемо да смо вратили ватерполо у Шабац на прави начин, те да је ово само прва у низу одличних сезона ““ сумирао је тренер Балша Николић.
У полуфиналу састају се. « Партизан » - « Раднички » и « Ц. Звезда » - « Војводина».
Д. Благојевић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa