Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
ПЛЕЈ ОФ ЗА РУКОМЕТАШЕ ““ 5. КОЛО

На пола пута

РК „Металопластика“ ““ РК „Партизан“ 25:17 (11:10)
Хала „Зорка“. Гледалаца: 2.000. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечан). Делегат: Станојевић. Седмерци: МП 4 (3), Партизан 6 (3). Искључења: МП 8, Партизан 10 минута.
РК МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 4, Миловановић 6, Дакић 1, Голубовић 2, Цвијановић, Мариновић 1, Остојић, Алексић, Арсић (14 одбрана), Ђукић, Јездимировић Митровић (кап), Илић 8, Ивановић, Петровић 3. Тренер: Вуковић.
РК ПАРТИЗАН: Живковић 5, Сретеновић 2, Томић, Потежица, Ђуричић, Перуничић, Радојковић 1, Стевановић, Кукић 5, Пешић 1, Максић 2, Радовић, Поповић, Мршуља (кап), Стоиљевић, Ћућуз. Тренер: Максић.
Каква доминација, каква игра Шапчана у другом делу и какав тријумф за комплетирање максималног учинка на половини првенства. Београђани нису крили жељу да изненаде Металопластику и они заузму прву позицију. Потпуно су парирали у првом делу. Иако је домаћи тим, предвођен Миловановићем, више имао предност, водио и са три гола разлике, 8:5, „црно ““ бели“ су се враћали. У последњи минут првог полувремена ушли су са голом предности, али онда Илић само наговештава шта екипу из престоница очекује у наставку, а Драгићевић луцидну акцију крунише голом за предност на полувремену.
Наставак је личио на игру „мачке и миша“. Најгора ноћна мора за ривале „пластичара“ је да се Стефан Илић распуца, а Дарко Арсић разбрани. Све се то догодило Партизану. Од 35. до 51. минута, гости постижу само два гола, од чега један са 7 метара, а Металопластика шест (Илић пет). Чини се да су увек гости знали да ће шутирати Стефан, али нису имали начин да га зауставе. Меч је преломљен и одлучен. Ипак, није ту стао домаћи тим, одиграо је максимално и завршницу, што је и донело убедљив тријумф, велики залог у наставку плеј офа. После празника следи гостовање Војводини.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa