Инфо

28. април 2016.28. апр 2016.
ДРУГИ ТРКАЧКИ ДАН ““ СЕЗОНА 2016.

„Ноти Џеку“ ловорике

Тркачки дан неизоставан је део највећег Хришћанског празника Васкрса љубитељима коњичког спорта.
Иако није био први фаворит трке, „Ноти Џек“ важио је за некога ко може да изненади у трци дана. Џокеј Конкољ, тренер Шендековић и власник Милош Адамовић, једногласно су улогу фаворита препустили „Мистер Басу“, али и правили тактику за изненађење. Од пуштања из стартне машине, „Ноти Џек“ се наметнуо при врху и практично био на челу водеће групе. Снагу је чувао за циљну равнину, где је сјајним галопом створио озбиљну предност и тријумфовао у маниру сигурно. Иза њега су остали: „Мистер Бас“ и „Аргентинарио“.
- То је његова дистанца, знали смо да можемо много, али је „Мр Бас“ ипак био први фаворит. Није га лако победити, смишљали смо тактику, чекали да нам се укаже прилика, а када се то деси „Џек“ је не пропушта ““ истиче власник победника Милош Адамовић.
Ново узбуђења, али и ново изненађење донела је четврта трка дана, а по рангу свакако друга у недељном програму, „Џокеј клуб“. Неочекивано, али заслужено, пехар носи „А капела“.
ОСВАЈАЧИ НАГРАДА: ФИТОФЕРТ ““ 1.600 м: 1. „Принстон бој“, 2. „Јагма“, 3. „Езенштајн“, 4. „Ер форс“; ВИЛИЏЕР ““ 1.700 м: 1. „Истра“, 2. „Патон сур“, 3. „Терор“, 4. „Акација“; УСКРШЊА АГРОМАРКЕТ ТРКА ““ 1.600 м: 1. „Ноти Џек“, 2. „Мистер Бас“, 3. „Аргентинарио“, 4. „Бренер“; ЏОКЕЈ КЛУБ ““ 1.350 м: 1. „А капела“, 2. „Емануел“, 3. „Принц од Мачве“, 4. „Алкатраз“; СИРАН ““ 1.200 м: 1. „Северни вук“, 2. „Телма Томас“, 3. „Старлета“, 4. „Ахилеј велики“.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa