28. april 2016.28. apr 2016.
DRUGI TRKAČKI DAN ““ SEZONA 2016.

„Noti Džeku“ lovorike

Trkački dan neizostavan je deo najvećeg Hrišćanskog praznika Vaskrsa ljubiteljima konjičkog sporta.
Iako nije bio prvi favorit trke, „Noti Džek“ važio je za nekoga ko može da iznenadi u trci dana. Džokej Konkolj, trener Šendeković i vlasnik Miloš Adamović, jednoglasno su ulogu favorita prepustili „Mister Basu“, ali i pravili taktiku za iznenađenje. Od puštanja iz startne mašine, „Noti Džek“ se nametnuo pri vrhu i praktično bio na čelu vodeće grupe. Snagu je čuvao za ciljnu ravninu, gde je sjajnim galopom stvorio ozbiljnu prednost i trijumfovao u maniru sigurno. Iza njega su ostali: „Mister Bas“ i „Argentinario“.
- To je njegova distanca, znali smo da možemo mnogo, ali je „Mr Bas“ ipak bio prvi favorit. Nije ga lako pobediti, smišljali smo taktiku, čekali da nam se ukaže prilika, a kada se to desi „Džek“ je ne propušta ““ ističe vlasnik pobednika Miloš Adamović.
Novo uzbuđenja, ali i novo iznenađenje donela je četvrta trka dana, a po rangu svakako druga u nedeljnom programu, „Džokej klub“. Neočekivano, ali zasluženo, pehar nosi „A kapela“.
OSVAJAČI NAGRADA: FITOFERT ““ 1.600 m: 1. „Prinston boj“, 2. „Jagma“, 3. „Ezenštajn“, 4. „Er fors“; VILIDžER ““ 1.700 m: 1. „Istra“, 2. „Paton sur“, 3. „Teror“, 4. „Akacija“; USKRŠNjA AGROMARKET TRKA ““ 1.600 m: 1. „Noti Džek“, 2. „Mister Bas“, 3. „Argentinario“, 4. „Brener“; DžOKEJ KLUB ““ 1.350 m: 1. „A kapela“, 2. „Emanuel“, 3. „Princ od Mačve“, 4. „Alkatraz“; SIRAN ““ 1.200 m: 1. „Severni vuk“, 2. „Telma Tomas“, 3. „Starleta“, 4. „Ahilej veliki“.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa