Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
ПЛЕЈ ОФ ЗА РУКОМЕТАШЕ ““ 6. КОЛО

Што пре заборавити

РК „Војводина“ ““ РК „Металопластика“ 27:17 (14:9)
Дворана „Слана бара“. Гледалаца: 1.000. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: Војводина 6 (6), Металопластика 2 (2). Искључења: Војводина 12, Металопластика 6 минута.
ВОЈВОДИНА: Арсенић (16 одбрана), Орбовић 6, Попов, Тодоровић 1, Милашевић, Перовић (2 одбране), Растворцев, Марјановић 12 (6), Ранисављевић, Јовановић 6, Станковић 2, Јандрић, Рајичевић, Вучковић, Смиљанић.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић (3 одбране), Драгићевић 3 (2), Миловановић 4, Дакић, Голубовић 2, Мариновић 1, Остојић 1, Алексић, Арсић (5 одбрана), Ђукић, Јездимировић, Митровић 1, Илић 3, Ивановић 2, Петровић.
Неке мечеве није лако заборавити, али је опет то неопходно јер из њих се не може извући било шта добро. Такав је био меч одигран у Новом Саду. Актуелни шампион у свему је био бољи од лидера. Било је изједначено свега осам минута, а онда је кренула прва од неколико серија домаћих. Одвајање на плус пет, преломио је меч. У одбрани, „Војводина“ је поставила дубоку зону. То је зауставило бековску линију и шут, али су добро покривани и пивотмени, односно крила. Прилазе које домаћин није затворио,“попуњавао“ је Арсенић. То је био рецепт да се напад гостију заустави, али и самопоуздање за напад Војводине. Орбовић и Марјановић били осокољени, сигурни, а то се одразило на резултат. Домаћи нису имали успона и падова, као, уосталом и „пластичари“, али је игра била на различитим „половима“.
Срећом, све је и даље у рукама Шапчана, а меч са Слогом сада је још важнији.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa