Инфо

23. септембар 2010.23. сеп 2010.
ГЛУМИЦА СОЊА МИЛОЈЕВИЋ

БУБЊЕВИ ОДИШУ ЗАЈЕДНИШТВОМ

Након премијере у Београду у Народном позоришту 6. септембра ове године, жељно се ишчекује наступ пред домаћом публиком нове представе Шабачког позоришта „Бубњеви у ноћи“ редитеља Александра Саше Лукача а по делу чувеног Бертолда Брехта која је заказана за 1. октобар на Великој сцени Шабачког позоришта
- Представа „Бубњеви у ноћи“ је једно од најзначајнијих подухвата Шабачког позоришта последњих година а будући да су се дела Бертолда Брехта јако ретко играла у нашој земљи у протеклој деценији овај комад је изузетно важан и за српско позориште уопште и јако ми је драго што смо га реализовали, каже за „Глас Подриња“ глумица Соња Милојевић, актер представе, преносећи утиске са наступа у Београду.
На београдској премијери присуствовао је цео позоришни крем, тј. сви угледни људи из света позоришта а критике које смо добили су биле више него позитивне, и оно што је за нас најбитније, оне су се односиле највише на рачун глумачке игре што мени, а и осталим глумцима, даје изузетну сатисфакцију и елан за даљи рад. Сада чекамо шабачку публику њен суд и оцену, која нам је најважнија јер за њу уствари и играмо, објашњава млада глумица и истиче да јој је ово можда и најбоља улога до сада.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa