Инфо

23. септембар 2010.23. сеп 2010.
ПРЕМИЈЕР МИРКО ЦВЕТКОВИЋ У ПОСЕТИ ШАПЦУ ИМПРЕСИОНИРАН УРАЂЕНИМ

ОД ЛОПАТЕ ПЕСКА ДО НОВЕ ЦАРИНАРНИЦЕ

Председник Владе Републике Србије Мирко Цветковић прошлог понедељка отворио нови објекат Царинарнице у Шапцу. Након тога, премијер је посетио неколико угледних предузећа, као и градски инвестициони потенцијал Северозападну индустријску зону
Отварање овог објекта схватам веома лично. Управо сам ја постављао камен темељац за његову изградњу и сада сам импресиониран оним што је од једне лопате песка настало. Нова Царинарница треба да омогући привредницима овог краја да се лакше повезују са светом и буду конкурентнији и ефикаснији у свом пословању. Треба очекивати да ће она представљати неку врсту инфраструктуре за привреду, а да ће привреда користећи ту државну инфраструктуру подићи конкурентност у односу на привреде других земаља. Влада Републике Србије је изузетно посвећена и ангажована на обезбеђењу инфраструктуре. То представља један од њених главних задатака - рекао је приликом отварања зграде шабачке Царинарнице Мирко Цветковић.
Објекат у који је из републичког буџета уложено 388 милиона динара обухвата површину од око 1.500 квадратних метара канцеларијског простора у којем ће посао обављати око 30 радника. Магацински простор захвата површину од 2.000 квадрата, док цела Царинарница, са својих девет испостава (4 робне и 5 граничних) има укупно 152 запослена лица.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa