Инфо

7. јул 2016.7. јул 2016.
РУКОМЕТ

НИШТА ОД СЕХА ЛИГЕ

Сада је све јасно. Неће “Металопластика“ играти СЕХА лигу наредне сезоне, а неће тамо бити ни шампиона државе, новосадске Војводине. Управни одбор лиге, одлучио је да у наредној сезони не буде представника Србије, иако је РСС један од оснивача лиге. Ближих објашњења, од лоше финансијске ситуације и квалитета клубова у Србији, није било.
До пре неколико дана, под знаком питања је био само наступ “пластичара“, док је Србију свакако чекало једно место у СЕХА. Ипак, на крају је та позиција додељена екипи “Извиђача“ из Љубушког.
Рукометни савез Србије осудио је ову одлуку, истичићи да такве одлуке треба да донесе Скупштина лиге, а не Управни одбор, но одговора из СЕХА још нема. Начин играња наше лиге у сезони 2016/2017, с“™ обзиром на новонасталу ситуацију, још није познат.
ОДЛАСЦИ И ДОЛАСЦИ
После пет година у редовима тима из нашег града, где је стекао и статус репрезентативца, Дарко Арсић, наредне сезоне, наступиће за “Металург“из Скопља. Љубитељи рукомета, наредне сезоне, у плавом дресу, неће гледати ни Радована Остојића, Петра Петровића, Стефана Илића, рукометаше којима је истекао уговор, док су, за сада, нова имена голман Александар Миленковић, досадашњи голман Слоге из Пожеге, односно Вукшин Воркапић, јуниорски репрезентативац, придошлица из Вождовца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa