Инфо

4. август 2016.4. авг 2016.

ДВА ПОБЕДНИКА, ЈЕДНО ФИНАЛЕ

Тандеми Стефан Баста ““ Лазар Коларић у мушкој и Марија Милошевић ““ Милена Матић у женској, освојили су прво место на шабачком турниру Првенства Србије у одбојци на песку. Нажалост, мушког финала није било због повреде једног од финалиста
Повреде јесу саставни део спорта, али нико не воли када оне, уместо директног дуела, одлуче о победнику. Ипак, озледа Синише Антонића била је сувише тешка да би, заједно са Марком Николићем, у финалу, могао да се супротстави лидерима целокупног првенства Бастом и Коларићем. Оба пара, до финала су дошла без изгубљеног сета и сигурно би то био неизвестан дуел, али, свакако, епитет укупног победника заслужено носе тренутно водећи играчи у држави.
-Наравно да нам није драго када без борбе дођемо до титуле. Синиша и Марко су сјајни момци, радовали смо се новом нашем дуелу, али тако је како је. Синиши желимо брз опоравак, а ми циљамо одбрану прошлогодишње титуле ““ истакао је Лазар Коларић.
Марко Галешев и Ђорђе Класнић освојили су треће место савладавши Миловића и Татића 2:1. После успеха у Сомбору прошлог викенда и у Шапцу су до победе, код одбојкашица, стигле су Марија Милошевић и Милена Матић. До финала су имале максимални сет учинак, а у коначном „окршају“ надиграле су Ирену Дробњак и Тијану Башић 2:0 (21:13, 21:18). Најниже место на победничком постољу било је под ногама Наташе Савовић и Нине Шкарић.
Другу годину Шабац и ОК „Заслон“ успешно су организовали првенствени турнир.
- Учествовало је 63 екипе, а одзив добар упркос времену. Јесте било киша и хладно, али као што се бич волеј игра и на плус 40, игра се и на 20 степени, а најважније је да време није утицало на квалитет мечева ““ сматра Јован Поповић из ОК „Залон“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa