Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.
Наставак културног лета у Крупњу

КОНЦЕРТИ И ПРЕДСТАВЕ

Од хумора до сатире, „Професионалац, „Родољупци“, „Женидба и удадба“, „Групна терапија“...
Као што је и најављено, у оквиру културног лета у Крупњу, у петак 12. августа у великој сали Библиотеке „Политика“ у Крупњу одржана је позоришна представа „Аматери“ која на изврнут и ексцентричан начин проговара о неуралгичном пункту наше свакодневице, сиромаштву које попут рака изједа људско достојанство и морал. Исте вечери наступио је Бојан Микулић Микула са „Тхе Фрајлери“ бендом свирајући ауторску реп музику комично-сатиричног карактера.
У суботу 13. августа гост вечери у препуној сали Библиотеке Иван Бекјарев извео је колаж из својих ранијих представа под називом „Смех, ах, смех“. Наредног дана у недељу 14. августа глумци аматерског позоришта „Александар Јоковић“ из Љубовије извели су позоришну представу „Професионалац“ Душана Ковачевића, док су у понедељак 15. и 16. августа одигране представе „Родољупци“ у извођењу „Соко театра“ из Љубовије и „Женидба и удадба“ у извођењу глумаца аматерског позоришта „Александар Јоковић“ из Љубовије.
Изведена је стенд-ап комедија „Групна терапија“ у извођењу Срђана Јовановића, док је планирана и позоришна представа „Ко је овде идиот“ у којој глуме Срђан Ивановић и Милан Калинић, као и концерт музике целог света у извођењу састава „Балканофонија“.
У наредним данима нас у Крупњу очекују концерт хард-рок бенда „Инвазија“ из Ваљева, вече хумора и сатире са Бором Божанићем и Синишом Максимовићем, концерт дуо „Скица“ са Немањом Каначким и Николом Стакићем. Планирано је да културно лето у Крупњу 26. августа званично затвори Руски фолклорни ансамбл „Мозаика“ и воклани састав „Венац“ из Кострома.
Душан Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa