Инфо

21. октобар 2010.21. окт 2010.
ДСС О ЕКОНОМСКОМ РАЗВОЈУ ШАПЦА

ИДЕНТИТЕТ

На трибини одржаној прошлог петка у Културном центру у Шапцу ГО ДСС-а представио петогодишњи план економског развоја Шапца. Многобројним присталицама овом приликом обратили су се потпредседник ДСС-а Александар Поповић и посланик Зоран Николић који је говорио о актуелним скупштинским дешавањима
Шабац је један од 15 градова у Србији који је од главног одбора Демократске странке Србије добио задатак да уради стратегију петогодишњег развоја у периоду од наредних пет година. Како наводи мр Мирко Нагл, у релативно кратком периоду било је јако тешко одговорити свим условима, али на крају су истакнути сви развојни приоритети и дефинисана економска мисија којом ће Шабац постати отворен, уређен и гостољубив град са јасним идентитетом.
Мисија је стварање повољних економских, развојних и привредних потенцијала како би град напредовао у свом развоју и пружио свим грађанима могућност за остварење својих потреба. Да би добили град какав желимо треба да развијамо привреду, створимо услове за нова запошљавања, направимо у Шапцу повољан инвестициони амбијент, омогућимо равномеран развој и Мачве и Поцерине и Посавотамнаве ““ истакао је мр Мирко Нагл.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa