Инфо

21. октобар 2010.21. окт 2010.
НАПУНИ ДО ВРХА

ЗЕЛЕНА БАНКА

Прошлог четвртка у оквиру акције “Напуни до врха“ Пиреус банка граду поклонила два контејнера и 40 картонских кутија за скупљање папира. Донацију је у име грађана Шапца примио градоначелник Милош Милошевић
Након Ниша, Вршца, Кикинде и Пожаревца постављањем контејнера за одлагање искоришћеног папира испред шабачке филијале Пиреус банке и ОШ “Јанко Веселиновић“ Пиреус банка је наставила акцију “Напуни до врха“ коју реализује у сарадњи са Министарством животне средине и просторног планирања. Градској управи и ОШ “Јанко Веселиновић“ овом приликом додељено је по 20 картонских кутија за канцеларијско одлагање употребљене хартије.
У име грађана донацију је примио градоначелник Милош Милошевић који је овом приликом напоменуо да се квалитет живота мери изгледном животне средине, а да је у Шапцу по овом питању у току протекле деценије доста урађено. Међутим, да би се једна средина добро сачувала и унапредила, по речима Милошевића неопходна је сарадња градске управе са привредним субјектима, банкама, школама.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa