Инфо

15. септембар 2016.15. сеп 2016.
ФК “МАЧВА“ ОБЕЛЕЖИЛА КЛУПСКУ СЛАВУ

СЛАВСКА ЖЕЉА ““ НАСТАВАК УСПЕХА

Фудбалери, стручни штаб, чланови руководства, пријатељи, гости и навијачи Мачве обележили су клупску славу Малу Госпојину у клупским просторијама.
- Јако је лепо гледати табелу, видети нас на врху, видети учинак од пет победа и једног ремија у шест кола и једино што можемо да пожелимо је наставак добрих резултата и у наставку. Хвала свима који су дошли, нећу да кажем гостима јер “Мачва“ је кућа свих Шапчана и сви “чивијаши“ треба да је доживљавају као свој клуб. Управо зато свима којима је “Мачва“ у срцу, честитам клупску славу и надам се да следеће године прославимо у Супер лиги ““ рекао је председник УО Ивица Краљ.
- Молимо се Богу и Пресветој Богородици да Вас чува, да Вам подари здравље, успех, срећу и да се сви заједно радујемо пласману у највиши ранг ““ пожелео је домаћин славе, члан управе клуба, свештеник Милан Пантелић.
УДРУЖЕЊЕ ВЕТЕРАНА И ПРИЈАТЕЉА НАСТАВИЛО ТРАДИЦИЈУ
Поводом годишњице првог меча Мачве, Удружење ветерана и пријатеља ФК „Мачва“ наставило је лепу традицију окупљања и дружења сваког 21. септембра. Бивши играчи Мачве, навијачи и сви спортси пријатељи шабачког прволигаша, евоцирали су успомене на играчке дане, сетили се лепих тренутака и пријатељстава које им је фудбал донео.
Међу присутнима, било је фудбалера свих генерација “црвено ““ црних“, од оних који су дрес вољеног клуба носили у Првој савезној лиги СФРЈ до играча који су боје Мачве бранили до недавно.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa